'Ik wil mijn vreugde met je delen.'

'Ik wil mijn vreugde met je delen.'

De fresia staat voor 'Ik wil mijn vreugde met je delen'. De fresia valt op door de natuurlijke citrusgeur en de vele kleuren. Omdat de fresia afkomstig is uit Zuid-Afrika, wordt de bloem ook wel kaaps lelietje der dalen genoemd. Als symbool staat de fresia voor vertrouwen en onschuld. De fresia vormt vaak de vrolijke noot in boeketten en arrangementen. En is daarom (opnieuw) een welkome aanwinst voor elke interieurstijl.

Linea Natura | Deel dit artikel
Linea Natura op Flora Decora

Linea Natura op Flora Decora

Van 27 tot en met 31 januari vond in het Duitse Frankfurt de beurs Christmasworld 2017 plaats. Een hoogtepunt voor de internationale decoratiesector, met een kleine 1.000 standhouders en vele tienduizenden bezoekers uit de handel. Linea Natura was er – natuurlijk – bij. We waren aanwezig op beursonderdeel Flora Decora. Kwekers en merken toonden daar hun mooiste producten. Maar dan wel op een compleet vernieuwende manier.

Linea Natura | Deel dit artikel
‘Over freesia’s van Linea Natura krijgen we echt nooit klachten’

‘Over freesia’s van Linea Natura krijgen we echt nooit klachten’

Een uitgebreid assortiment met heel veel kleuren, hoge kwaliteit en een prima prijs, dat zijn voor Dennis Oudebeek belangrijke redenen om te kiezen voor freesia’s van Linea Natura. Wekelijks laat hij ze aanvoeren bij Muszynski Kwiaty, de bloemengroothandel van zijn schoonouders in het Poolse Ostrow Wielkopolski, waar hij sinds anderhalf jaar werkzaam is.

Linea Natura | Deel dit artikel

Layar

Ons label is verrijkt met Layar. Dit is aangeduid met een icoon op de pagina. De verrijkingen zijn te bekijken met de Layar applicatie.

Het werkt zo:

STAP 1: Download de gratis Layar-app voor Android of iPhone, of update naar de laatste versie als je Layar al hebt.

STAP 2: Vind pagina's met het Layar logo.

STAP 3: Open Layar, houd de telefoon boven de pagina en 'Tap to view' om de actie te starten.

STAP 4: Houd de telefoon boven de pagina, 'luister', 'bekijk' en 'zie' meer!

LAYAR APP HIER DOWNLOADEN

Twitter

Contact