Assortiment Freesia

Voorjaar, zomer, herfst, winter…, alle jaargetijden kennen hun eigen bekoring en sfeer. Consumenten zijn er gevoelig voor. Seizoensbloemen vormen een welkome afwisseling in elk winkelassortiment. Ze verrassen en stemmen vrolijk. Producten die het Linea Natura-label dragen, gaan nog een stap verder: zij maken blijer en laten kopers langer genieten van natuurlijke schoonheid.

Seizoensbloemen vragen om kwaliteitskennis die niet overal dagelijks aanwezig is. Linea Natura maakt het verschil. Voor selectie en controle worden alleen de beste vakspecialisten ingezet. 

Verkrijgbaarheid

Waarschijnlijk kent uw leverancier Linea Natura. Hij weet onze producten te vinden. Kent hij het exclusieve label niet, vertel hem er dan over of wijs hem op deze site. Hij zal de pure natuur en schoonheid graag in zijn assortiment opnemen. Of stuur een mail naar Linea Natura. Wij helpen u dan verder.

Rechtstreeks contact zoeken of informeren: info@lineanatura.nl

Linea Natura heeft een speciale actie. Op de foto hiernaast ziet u onze speciale merkintroductie. Verpakt in een stijlvol doosje, met binnenin twee prachtige freesiatakken van Linea Natura. Mét de beschrijving over ons merk, en het prachtige label. Wilt u uw klanten verrassen met dit label? Mail ons dan op info@lineanatura.nl want iedereen wordt hier blij van!

Download hier de presentatie.